לימודי חינוך לתואר ראשון ושני - ביה"ס לחינוך

בית הספר לחינוך של המרכז ללימודים אקדמיים מציע תוכניות לימודי חינוך לתואר ראשון ותואר שני בחינוך. בית הספר לחינוך נשען על תפיסה חינוכית מודרנית ועדכנית של מדעי החינוך ומטרתו להצמיח דור חדש של אנשי חינוך מקצועיים, בעלי יכולת הנהגה וקבלת החלטות.

בעקבות השינויים שהתרחשו במהלך השנים האחרונות הן בגידול האוכלוסייה והן בפיתוח הטכנולוגי בחברה הישראלית העלו את הצורך בתוכנית חינוכית- חברתית- קהילתית שונה על מנת לספק את המענה הדרוש לאוכלוסייה.

לפיכך, תוכניות לימודי חינוך בבית הספר לחינוך תוכננו בהתאם לדרישות שוק העבודה בתחומי הלימוד השונים בכדי לאפשר לתלמידנו להגיע ליעדים הקרייריסטים אשר הציבו לעצמם, תוך מתן כלים פרקטיים בשילוב עם החומר התאורטי שמאפשרים את ההכנה הטובה ביותר לשוק העבודה.

לימודי תואר ראשון בחינוך:

תוכנית לימודי תואר ראשון בחינוך של המרכז ללימודים אקדמיים מתמקדת בשני היבטים : ההיבט החברתי והקהילתי וההיבט התרבותי. התמקדות משולבת זו מאפשרת לבוגרי תוכנית לימודי תואר ראשון  ותואר שני בחינוך להשתלב במגוון משרות כגון: מערכות בית – ספריות, מערכות החינוך הקהילתיות או בארגונים השונים בקהילה אשר עוסקים בחינוך ופיתוח שירותים.

אנו מציעים מגוון מסלולי לימודי חינוך ייחודיים:

BA לימודי תואר ראשון בחינוך

MA לימודי תואר שני בחינוך במגוון התמחויות:

חושבים שאתם מתאימים? בדקו את תנאי הקבלה לתוכנית לימודי תואר ראשון ושני בחינוך:

סגל אקדמי בית הספר לחינוך