בית ספר דן ללימודי הייטק

בית ספר "דן" ללימודי היי-טק ייחודי בנוף ההשכלה גבוהה בישראל

בית הספר של המרכז ללימודים אקדמיים הוקם על ידי אנשי אקדמיה ומנהלים בכירים בתעשייה עתירת הידע בתחום טכנולוגיית המידע, מתוך הבנה עמוקה של  צרכי ליבת העשייה הטכנולוגית המתקדמת ביותר בארץ ובעולם.

בית ספר דן ללימודי היי-טק מלמד לתואר ראשון במסלולים:

בית הספר משלב את תוכניות הלימוד עם ההבנה והצורך בהכשרת אנשי מקצוע לתעשייה שזקוקה להם ומעוניינת להכיר אותם עוד בשלב הלימודים.

מטרת בית הספר הינה הכשרת דור העתיד של עובדים אקדמאים במקצועות טכנולוגיית המידע  וה-IT  במדינת ישראל, ויצירת מענה ישיר, מקצועי ואיכותי לצרכי המשק. לשם כך מציב בית הספר  לרשות הסטודנטים נבחרת מרצים מקצועיים מהמובילים בישראל וחושף אותם מיומם הראשון באופן בלתי אמצעי לעולם האמיתי תוך שימת דגש על קשר בין הסטודנט לתעשייה מהרגע הראשון.

סגל אקדמי ביה"ס דן ללימודי הייטק

כסטודנט בבית ספר "דן" ללימודי הייטק תיהנה ממגוון יתרונות ייחודיים:

• וועדה מייעצת

הועדה המייעצת של בית ספר "דן" ללימודי היי-טק הינה גוף ייחודי המורכב מאנשי מפתח בכירים ומובילים בתעשיית ההייטק וה - IT בישראל. קרא עוד >>

• התחייבות להשמה בהייטק

בית הספר מתגאה בחיבור עמוק ומגוון עם חברות רבות בתעשייה, חיבור המתבטא בין היתר בפעילותה של וועדה מייעצת המונה למעלה מ- 120 חברות הייטק. קרא עוד >>

• פרקטיקום בתעשיית ההייטק

החיסרון המרכזי עימו מתמודדים בוגרי תארים היוצאים לשוק העבודה הוא היעדר ניסיון מעשי בתחום בו הם מבקשים להשתלב. קרא עוד >>